Skip to main content
on 04 Jun 2020 1:09 PM

Blijf niet wachten op je computer

Als je moet wachten op je rapport dan is dat zonde van je tijd. Maar wat als je moet wachten voor je je rapport kan starten omdat je data er nog niet is? Dat is de realiteit voor veel van onze klanten als we ze de eerste keer spreken. Dagelijks laden van Data Warehouses is al een uitdaging. Ik ken er zelfs die wekelijks ververst werden. En dat is niet nodig.

Met actuele data kun je snel bijsturen

Hoeveel sneller kun je reageren als je data elk half uur ververst wordt? Voor een klant van ons in de vastgoed sector is dat nu de realiteit. Toen Sciante om hulp gevraagd werd waren er problemen om het data warehouse dagelijks op tijd ververst te hebben. Het laden van data startte 's avonds en was vaak om 9 uur 's ochtends nog niet klaar.

Sciante heeft de laad procedure gemeten, geanalyseerd en aanbevelingen gedaan om de laadprocedure te verbeteren. Die zijn stap voor stap ingevoerd en bij elke stap is het effect goed gemeten. Zo weet je precies welke maatregelen in jouw situatie het meest effectief zijn.

Inmiddels kan de business direct bijgestuurd worden als dat nodig is en niet pas een dag later. Als een kans zich voordoet kan daar snel op ingespeeld worden. En als er iets fout loopt dan veroorzaakt dat minder schade.

Verhoog je productiviteit. Vraag het gratis white paper aan

Ons gratis white paper leert je  3 veelvoorkomende oorzaken van onnodige wachttijden en hoe je die oplost.

Blijf niet wachten op je computer

We use cookies on this site to enhance your experience

We also use analytics to analyze the use of this site