Skip to main content
on 20 Jul 2020 9:12 AM

Don't wait for your computer

Voor de crisis deden je applicaties het prima. Nu iedereen thuiswerkt niet meer. Het Citrix/RDP/VDI verkeer is bijna niets. Maar je thuiswerkers klagen:  "Waarom beweegt de muiscursor niet mee met de muis en waarom loopt de tekst op het scherm achter op mijn typewerk? Zo kan ik niet werken."

Je Internet lijn wordt anders gebruikt

Bij de inrichting van je zakelijke Internetlijn is nooit rekening gehouden met veel thuiswerkers. En wees eerlijk, je hebt behoorlijk op de prijs gelet. Aan een Internetlijn waar veel verschillend verkeer tegelijk overheen gaat worden andere eisen gesteld.

Verschillende verkeersstromen door elkaar

Met veel personenauto's tegelijk op een driebaansweg gaat prima. Met alleen veel vrachtwagens gaat het ook goed. Laat de personenauto's en vrachtwagens door elkaar rijden en je krijgt al last van elkaar. Voeg er nog motoren, kraanwagens en tractoren aan toe en niemand komt nog snel op zijn bestemming.

Snel verkeer zit vast achter langzaam verkeer

De thuiswerkers zijn de motoren. Ze nemen niet veel plek in, maar door al het andere verkeer kunnen ze niet even het gas openleggen om snel op hun bestemming te komen. Ze moeten 80 rijden en vaak kunnen ze niet eens de weg op omdat die al vol is met ander verkeer.

Zorg voor een verkeersregelaar zodat al je verkeer soepel loopt

Wat je nodig hebt is een verkeersregelaar voor je digitale snelweg. Dan kunnen je thuiswerkers ongestoord werken zonder dat ander verkeer van de weg af hoeft.

Regel je verkeer, zodat jouw thuiswerkers vlot kunnen werken en niet meer klagen. Vraag ons gratis white paper aan.

Don't wait for your computer

We use cookies on this site to enhance your experience

We also use analytics to analyze the use of this site