Krijg gratis werknemers. Zonder werving & selectie

Aan mij werd gevraagd om een paar IT systemen op te lappen die gierend vastliepen. Een IT medewerker vertelde me dat dit alleen de systemen zijn die volledig falen. Al hun systemen draaien onacceptabel langzaam maar zolang ze überhaupt draaien is er geen prikkel om ze aan te pakken.

Dus als u een lekke band hebt dan blijft u langzaam doorrijden en vervangt niet alleen de band maar ook de velg als de auto helemaal stil staat? Dat is een dure oplossing! Een velg kost veel meer dan een band en u kunt maar met een slakkengang rijden. Daarna zit u een tijd vast in de sleep wagen. U bent niet op tijd thuis om de wedstrijd te zien.

U laat gratis medewerkers ontsnappen

Hoe zou het voelen als u extra medewerkers had die u niet hoeft te betalen en ook niet hoeft aan te nemen? Er zitten 480 werkminuten in iedere werkdag. Als u 5 van die minuten kan besparen voor elke werknemer op elke dag dan krijgt u een gratis werknemer voor elke 100 mensen die u in dienst hebt. Als uw IT systemen echt op stoom zijn bespaart u veel meer dan 5 minuten per dag.

Het gaat om hoe uw business draait

Sciante kijkt naar de invloed van IT performance op uw business, uw klanten en uw mensen. We houden niet op als alle technische lichten groen zijn. Sciante heeft tientallen klanten geholpen hun IT te versnellen zodat hun medewerkers productiever zijn. En gelukkiger, want niemand houdt van wachten.

Met het verstrijken van de tijd groeit IT langzaam. Net als bij een auto is er onderhoud nodig. Onderhoud op software, hardware, configuraties en allerlei andere zaken.

Vraag een gratis scan die u helpt om gratis werknemers te werven via de knop hieronder

Free Emloyees