Skip to main content
on 27 Aug 2020 2:59 PM

Responsetijden

In de Formule 1 duurt een seconde een eeuwigheid. Op kosmische schaal een oogwenk. Hoe lang duurt een seconde voor jouw bedrijf?

Elke dag opnieuw verlies je meer tijd dan je denkt. En je medewerkers ook. Daardoor verlies je productiviteit en dus ook geld.

Wat als er een stoplicht staat?

Zet op Zandvoort eens een stoplicht bij de finishlijn en laat alle auto's na elk rondje even netjes wachten op groen licht. Dit levert extra wachttijd op en daarnaast moeten ze ook steeds opnieuw op snelheid komen. Dom idee toch? Waarom hebben veel business processen dan zo'n stoplicht ingebouwd in de IT die ze gebruiken?

Responsetijden raken je elke keer weer

Voor bijna elke handeling moeten je gebruikers wachten tot je IT systemen weer zover zijn. Denk aan het laden van web(applicatie) pagina's, dat kost vaak 5-10 seconden per pagina en dan weer 2-3 seconden om op gang te komen. Of het genereren van een rapport of factuur dat vaak 30-60 seconden duurt.

Deze responsetijden krijg je elke keer opnieuw voor je kiezen. Tel dat op eens gedurende de dag en je schrikt je kapot. Over je bedrijf heen gaat het snel over hele FTE's die niet productief zijn en dus ook niets opleveren.

Verlaag je IT kosten

Hier zitten de echte kosten van je IT. Zorg vandaag nog dat die verborgen IT kosten omlaag gaan. Download ons gratis white paper en krijg direct 3 tips om je productiviteit te verhogen door je responsetijden te verbeteren.

Responsetijden

We use cookies on this site to enhance your experience

We also use analytics to analyze the use of this site