Web bezoekers zitten niet te wachten op jouw site

Ik vond de website van Monique, één van mijn leveranciers, nogal traag. Op mijn voorstel heeft Monique onze gratis scan laten uitvoeren. En is zich vervolgens rot geschrokken. Het duurt bijna 7 seconden voordat een nieuwe bezoeker haar homepage te zien krijgt. Dan is ze 70% van haar bezoekers al kwijt voordat ze haar homepage gezien hebben. Mensen zijn ongeduldig en wachten niet zo lang.

De conversie van de website (het percentage bezoekers dat daadwerkelijk een aanvraag doet) lag al een tijdje beneden Moniques verwachting. De traagheid van de website speelt daar een belangrijke rol in.

Je website (of webshop) kan traag zijn zonder dat je het zelf in de gaten hebt. Als je je eigen website bezoekt dan heeft je browser allerlei delen van je website onthouden. De website staat dan veel sneller op het scherm dan voor een nieuwe bezoeker. De browser van de nieuwe bezoeker moet alles over je website nog leren en dat kost tijd. Dat kan secondes schelen en dat is net het verschil tussen een bezoeker die blijft of een bezoeker die afhaakt.

Het kost je al genoeg tijd, moeite en geld om bezoekers naar je website te krijgen. Het is zonde van de investering als die bezoekers op het laatste moment afhaken omdat je website te lang op zich laat wachten. Met onze gratis scan weet je of je een website hebt die snel genoeg is om gebruikers vast te houden. En als dat niet zo is kunnen we je helpen om de website wel snel genoeg te krijgen zodat je meer van je investering in bezoekers terugverdient.

Monique is nu de goede stappen aan het zetten om de website zo snel te krijgen dat haar bezoekers blijven.

Ook bezoekers vasthouden op je website? In een gratis call van 30 minuten leggen we je precies uit hoe dat moet.

Web visitors won't wait for your site