Skip to main content

Laat u gevonden geld liggen?

gebruikers ervaring test

Uw website zal meer gebruikers vasthouden en beter converteren als u een goede gebruikers ervaring levert. Uw web applicatie zal uw werknemers productiever maken als de ervaring van de gebruikers goed is. Snelheid is een essentieel onderdeel van de gebruikers ervaring. Uw website, -shop of -applicatie kan gevonden geld laten liggen als de gebruikers ervaring niet optimaal is.

Onderzoek toont aan dat gemiddelde web site of -shop 12 keer zoveel omzet genereert als een slechte. Een goede web site of -shop genereert nog eens 3 keer zoveel omzet als een gemiddelde.

Verkorten van de wachttijden in uw webapplicaties met 5 minuten per dag per werknemer levert u een gratis medewerker voor elke 100 mensen die u in dienst hebt. U hoeft geen salaris te betalen en niet te werven. U kunt een verbetering van 5 minuten meestal al met laaghangend fruit realiseren.

Raap het geld op dat u vindt. Vul het formulier hieronder in en krijg - tijdelijk gratis - een beoordeling van hoe goed de gebruikerservaring is die u levert en waar verbeteringen mogelijk zijn.

Vul uw email adres in
Uw voornaam
Uw achternaam
Bedrijfsnaam
Uw telefoonnummer (optioneel)
Website die u getest wilt hebben

Als u niet akkoord gaat kunnen wij uw data niet verwerken en kunt u het formulier niet insturen
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
gebruikers ervaring test

We use cookies on this site to enhance your experience

We also use analytics to analyze the use of this site