Skip to main content

Ken uw performance

performance fitness test

Weet u hoe goed uw websites, webshops en applicaties hun gebruikers bedienen? En wat voor invloed dat op de prestaties van uw bedrijf heeft? Veel mensen weten dat niet. Onze performance fitness test vertelt u of uw klanten en gebruikers reden hebben om tevreden te zijn over wat u levert. En wat u eraan kunt doen als ze geen reden hebben om tevreden te zijn.

Is uw bedrijf snel genoeg?

De mensen die uw websites, webshops en applicaties gebruiken zijn geinteresseerd in een snelle gebruikers ervaring. Uw medewerkers hebben up-to-date informatie nodig voor business intelligence. Het zal ze een zorg zijn of uw CPU en disk er goed voorstaan. U moet verder kijken dan de performance van uw hardware om te weten hoe goed hun ervaring is. Sciante heeft een toolset ontwikkeld die u inzicht geeft op alle niveaus, niet alleen de technische. Onze unieke werkwijze geeft u inzichten die voor andere oplossingen verborgen blijven.

Bent u klaar om te groeien?

Als uw bedrijf groeit dan moet uw iT meegroeien. U moet weten of uw iT uw nieuwe klanten, nieuwe medewerkers en een groter data volume aan kan. Onze performance fitness test vertelt u of u klaar bent voor de toekomst en voor hoeveel toekomst u klaar bent. En of de applicatie die u aan wilt schaffen al uw gebruikers kan ondersteunen. Nu, volgende week, volgend jaar. U komt te weten of uw iT moet groeien om uw bedrijf te ondersteunen, en hoeveel de iT moet groeien.

performance fitness test

We use cookies on this site to enhance your experience

We also use analytics to analyze the use of this site