Skip to main content

Wij zijn sciante - the art of iT performance

Je bedrijf presteert beter als je iT beter presteert. Neem de touwtjes in handen. Houdt de touwtjes in handen.

Waarom sciante?

Je moet weten hoe Je bedrijf presteert. Hoe tevreden Je klanten zijn. Hoe tevreden je medewerkers zijn. En hoe je dat kunt verbeteren als het onvoldoende is. De fitheid van jouw infrastructuur kennen is maar een deel van het verhaal. Sciante helpt je om de iT performance op elk niveau in beeld te hebben. Business, gebruiker, applicatie en natuurlijk technisch. Zodat je weet of je aan iedereen de performance levert die ze nodig hebben en eisen. Zodat je weet of je iT de groei van jouw bedrijf kan bijhouden. Zodat je controle krijgt en controle houdt.

Onze visie

Om grip te krijgen op jouw iT performance is het nodig dat je:

Je hebt een oplossing nodig zonder gedoe die vanaf de eerste dag werkt. Een oplossing die je begrijpt. Die je helpt bij het vinden, oplossen en voorkomen van iT performance problemen. Zodat je de performance kan leveren die jouw klanten en gebruikers willen en eisen.

Dat is precies wat we je bieden. Jij kunt de oplossingen zelf gebruiken. Of je kunt het door ons laten uitvoeren.

Wij noemen het iT Chain Performance™. Het werkt gewoon.

Onze waarde voor jou

Jouw iT performance problemen worden opgelost. Je toekomstige problemen worden voorkomen. iT Chain Performance™ vindt performance problemen die voor alle anderen verborgen blijven. En we zien de incidenten die op stapel staan waar verder iedereen overheen kijkt. Dat hebben we al keer op keer bewezen.

Over sciante

Een radicaal andere visie op performance is nodig om jouw bedrijf te laten presteren. Sciante heeft die visie. Wij bieden een unieke methode om je performance onder controle te krijgen en onder controle te houden. Door onze innovatieve toolset te gebruiken en waar nodig de expertise van onze consultants in te zetten.

Wat betekent Sciante?

Sciante betekent "wetend" in Esperanto, een universele taal. Wij leveren jou de kennis die je nodig hebt. Wij spreken jouw taal.

We use cookies on this site to enhance your experience

We also use analytics to analyze the use of this site