Skip to main content

Wij zijn sciante - the art of iT performance

Uw bedrijf presteert beter als uw iT beter presteert. Neem de touwtjes in handen. Houdt de touwtjes in handen.

Waarom sciante?

U moet weten hoe uw bedrijf presteert. Hoe tevreden uw klanten zijn. Hoe tevreden uw medewerkers zijn. En hoe u dat kunt verbeteren als het onvoldoende is. De fitheid van uw infrastructuur kennen is maar een deel van het verhaal. Sciante helpt u om de iT performance op elk niveau in beeld te hebben. Business, gebruiker, applicatie en natuurlijk technisch. Zodat u weet of u aan iedereen de performance levert die ze nodig hebben en eisen. Zodat u weet of uw iT de groei van uw bedrijf kan bijhouden. Zodat u controle krijgt en controle houdt.

Onze visie

Om grip te krijgen op uw iT performance is het nodig dat u:

U hebt een oplossing nodig zonder gedoe die vanaf de eerste dag werkt. Een oplossing die u begrijpt. Die u helpt bij het vinden, oplossen en voorkomen van iT performance problemen. Zodat u de performance kan leveren die uw klanten en gebruikers willen en eisen.

Dat is precies wat we u bieden. U kunt de oplossingen zelf gebruiken. Of u kunt het door ons laten uitvoeren.

Wij noemen het iT Chain Performance™. Het werkt gewoon.

Onze waarde voor u

Uw iT performance problemen worden opgelost. Uw toekomstige problemen worden voorkomen. iT Chain Performance™ vindt performance problemen die voor alle anderen verborgen blijven. En we zien de incidenten die op stapel staan waar verder iedereen overheen kijkt. Dat hebben we al keer op keer bewezen.

Over sciante

Een radicaal andere visie op performance is nodig om uw bedrijf te laten presteren. Sciante heeft die visie. Wij bieden een unieke methode om uw performance onder controle te krijgen en onder controle te houden. Door onze innovatieve toolset te gebruiken en waar nodig de expertise van onze consultants in te zetten.

Wat betekent Sciante?

Sciante betekent "wetend" in Esperanto, een universele taal. Wij leveren u de kennis die u nodig heeft. Wij spreken uw taal.

We use cookies on this site to enhance your experience

We also use analytics to analyze the use of this site